Dikke streep door mogelijk Ajax-vertrek: 'Hebben toezegging gedaan'

Dikke streep door mogelijk Ajax-vertrek: 'Hebben toezegging gedaan'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 15:15di 21-05-2019 om 15:15

Ricardo Schlieper, de zaakwaarnemer van Ajax-back Nicolás Tagliafico, heeft in gesprek met website PassioneInter benadrukt dat een transfer van zijn cliënt deze zomer niet aan de orde is. Tagliafico ondertekende onlangs een sterk verbeterd contract in Amsterdam. 

Begin mei maakte Ajax bekend dat de international van Argentinië ook in het seizoen 2019/20 in de Johan Cruijff Arena actief speelt. Fansite PassioneInter wilde graag van Schlieper weten of een transfer deze zomer mogelijk tóch niet bespreekbaar is. "Nee, deze zomer vertrekt hij niet bij Ajax. We hebben een toezegging gedaan en Nicolas heeft een nieuw contract gesigneerd", reageert hij.

"Ajax wil de huidige ploeg graag bij elkaar houden en Nicolas is een van de steunpilaren. Internazionale? Nee, daar zijn nooit contacten mee geweest. Ik weet ook niet of zij Tagliafico volgen, ik heb dat gerucht alleen in de krant gelezen."

"Inter is natuurlijk een grote club. Ik heb geen aanbiedingen ontvangen uit Italië. Diverse grote clubs in Europa hebben interesse getoond, maar daar wil ik het niet over hebben. Er ligt nu een overeenkomst met Ajax en daar zijn we heel blij mee."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws