'Van der Sar junior zegt betaald voetbal vaarwel en keert terug in Noordwijk'

'Van der Sar junior zegt betaald voetbal vaarwel en keert terug in Noordwijk'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 20:41di 21-05-2019 om 20:41

Joe van der Sar verruilt het betaald voetbal voor de Tweede Divisie. De zoon van Ajax-directeur Edwin van der Sar stond afgelopen seizoen onder contract bij RKC Waalwijk, maar gaat volgens Omroep West bij VV Noordwijk aan de slag.

De 21-jarige doelman keert terug bij de club waar hij zijn eerste stappen op het voetbalveld zette, voordat hij in 2013 door Ajax werd gescout. Een doorbraak in het betaald voetbal bleef echter uit voor Van der Sar junior: de sluitpost vertrok in 2017 naar ADO Den Haag, waar hij zes keer op de bank mocht zitten tijdens een wedstrijd van het eerste elftal. Afgelopen zomer volgde een transfer naar RKC, maar ook in Waalwijk kon Van der Sar zijn debuut in het betaald voetbal niet maken.

Volgend seizoen mag hij het in de Tweede Divisie proberen, aangezien Noordwijk zich onlangs van het kampioenschap in de Derde Divisie Zaterdag verzekerde. In maart 2016 speelde vader Edwin nog één wedstrijd in het eerste elftal van zijn jeugdliefde, die toen met keepersproblemen kampte.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws