'Ajax en Feyenoord vissen achter het net, Namli afgereisd naar Rusland'

'Ajax en Feyenoord vissen achter het net, Namli afgereisd naar Rusland'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 22:48di 21-05-2019 om 22:48

PEC Zwolle-smaakmaker Younes Namli staat aan de vooravond van een lucratieve transfer, meldt Voetbal International dinsdagavond. De linkspoot uit Denemarken is afgereisd naar Rusland om te onderhandelen met FK Krasnodar.

Namli's zaakwaarnemer bevestigt tegenover VI dat er een 'meerjarig contract' klaarligt in Krasnodar, maar dat beiden nog met meerdere gegadigden in gesprek zijn. Vermoedelijk willen Namli en zijn belangenbehartiger afwachten of FK Krasnodar, met nog één wedstrijd te gaan gedeeld tweede in de Premjer Liga, zich weet te plaatsen voor Champions League-voetbal. Wanneer men ook na dertig wedstrijden achter Lokomotiv Moskou staat, moet Namli's beoogde nieuwe club beginnen in de voorrondes van de Champions League.

Wanneer de 24-jarige linkspoot daadwerkelijk naar Rusland verhuist, zou dat een aderlating zijn voor de Nederlandse top. Volgens VI werd Namli 'nauwlettend in de gaten' gehouden door Feyenoord en Ajax. De middenvelder ligt nog één seizoen vast bij PEC, dat dus een transfersom kan incasseren.

Poll

Had Namli goed bij Ajax of Feyenoord gepast?

(3506 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws