Lachende Slutsky: 'Het zijn net pinguïns, hopelijk worden het nog honden'

Lachende Slutsky: 'Het zijn net pinguïns, hopelijk worden het nog honden'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 23:44di 21-05-2019 om 23:44

Vitesse loopt op zijn tenen tijdens de laatste weken van het seizoen, maar zal in één week tijd nog twee keer flink aan de bak moeten. De Arnhemmers ontdeden zich dinsdagavond van FC Groningen en spelen op 24 en 28 mei in de finale van de play-offs.

Trainer Leonid Slutsky moest acht spelers missen tegen FC Groningen en had slechts zes spelers op de bank zitten. Dat zijn ploeg zonder noemenswaardige problemen de 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd goedmaakte, stemde de Rus dan ook tevreden. "Het was een unbelievable performance", liet hij weten aan FOX Sports. "We speelden sterk, toonden teamspirit en we hadden totale controle. Zelfs toen we een, in mijn ogen, totaal onnodige goal tegen kregen, kwamen we niet meer in de problemen."

De gehavende selectie zal zich nu echter moeten richten op de dubbele ontmoeting met FC Utrecht. Dat zal geen eenvoudig karwei worden, aldus een breed lachende Slutsky. "Als je nu in onze kleedkamer kijkt... Iedereen zit onder het ijs! Ze lopen allemaal rond als pinguïns. Hopelijk worden het nog honden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Poll

Wie gaat Europa in?

(2798 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws