Odegaard is gewoon verschrikkelijk goed. Hij is niet te stoppen, het is bizar

"Odegaard is gewoon verschrikkelijk goed. Hij is niet te stoppen, het is bizar"

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 07:10wo 22-05-2019 om 07:10

Bryan Linssen is zeer te spreken over het optreden van Vitesse tegen FC Groningen. De Arnhemmers wonnen de return dinsdagavond met 3-1, mede dankzij een 'verschrikkelijk goede' Martin Odegaard.

"Dit is zeker lekker", zegt Linssen tegen FOX Sports. "We wilden gelijk vanaf het begin overal volle bak erop. Als je dan na een minuut al de 1-0 maakt, dan geeft dat vertrouwen. Je ziet ook dat we niet heel lang juichen, maar dat we gelijk teruglopen voor meer. Dat geeft ook een signaal af naar je tegenstander van: oh shit, ze gaan ervoor. Ik denk dat wij heel goed gespeeld hebben."

"We lieten mooie combinaties zien, hebben heel veel kansen gecreëerd", vervolgt Linssen. "Alleen zonde dat je het op je het laatst nog spannend maakt. Maar we hebben dik en dik verdiend gewonnen." Dat kwam niet in de laatste plaats door een uitblinkende Odegaard. De Real Madrid-huurling was goed voor een treffer en twee assists.

"Ik zat net eventjes op de bank met Tim Matavz. Die draait zich om en zegt: He's unbelievable", aldus Linssen. "Hij is gewoon verschrikkelijk goed. Hij is niet te stoppen, het is bizar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Odegaard en Ajax: een goede match?

(4344 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws