Advocaat: 'Dat hij nog niet bij de nationale ploeg zit, is ongelooflijk'

Advocaat: 'Dat hij nog niet bij de nationale ploeg zit, is ongelooflijk'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 08:08wo 22-05-2019 om 08:08

FC Utrecht-trainer Dick Advocaat vindt het 'ongelooflijk' dat Simon Gustafson géén deel uitmaakt van de nationale ploeg van Zweden. Advocaat is groot fan van de middenvelder. 

Gustafson was dinsdagavond één van de uitblinkers aan Utrechtse zijde in het thuisduel met Heracles. De Zweed benutte wederom een penalty tegen de formatie uit Almelo; dat deed hij dit seizoen al drie keer eerder.

"Die man is ongelooflijk. Hoe-ie staat en kijkt.. En dan legt hij 'm in de andere hoek neer", zei Advocaat na de wedstrijd, in gesprek met de NOS"Geweldig, als je dat doet. Ik kan het niet. Penalty's nemen doet-ie geweldig. Het is een goede speler. Dat hij nog niet bij het Zweedse elftal zit, is ongelooflijk."

"Ik vind het een geweldige speler, meen ik echt. Gustafson is een bepalende speler voor je elftal. Hij kan beter, ja oké, Bij het Zweedse elftal zou hij echt niet misstaan, hoor." 

Utrecht won dinsdagavond in stadion Galgenwaard met 3-0 van Heracles. In de finale van de play-offs voor Europees voetbal wacht nu een tweeluik met Vitesse. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws