Done deal: Namli tekent voor 4 jaar en ruilt Zwolle in voor Russische competitie

Done deal: Namli tekent voor 4 jaar en ruilt Zwolle in voor Russische competitie

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 13:16wo 22-05-2019 om 13:16

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 13:16wo 22-05-2019 om 13:16

Younes Namli zet zijn loopbaan definitief voort in Rusland. De vleugelaanvaller is woensdag gepresenteerd door FK Krasnodar. Namli komt over van PEC Zwolle; hij heeft voor vier jaar getekend, meldt zijn nieuwe club. 

De zaakwaarnemer van de 24-jarige Namli liet dinsdag al aan Voetbal International weten dat er voor zijn cliënt een meerjarig contract klaarlag in Rusland. Hij voegde daar echter aan toe dat hij 'met meerdere gegadigden in gesprek was'. Een dag later is de deal met Krasnodar dus definitief rond. De club staat momenteel op de derde plek in de Russische Premjer Liga, achter kampioen Zenit Sint-Petersburg en nummer twee Lokomotiv Moskou. Met nog één speelronde te gaan is Krasnodar al zeker van de voorronde van de Champions League. 

Namli maakte in de zomer van 2017 transfervrij de overstap van sc Heerenveen naar PEC Zwolle. Hij was dit seizoen de grote uitblinker in Overijssel. Namli, die nog een contract voor één seizoen had bij PEC, werd onder meer gelinkt aan Ajax en Feyenoord.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws