Succestrainer zet zinnen op transfer: 'Hebben ons beste seizoen ooit gedraaid'

Succestrainer zet zinnen op transfer: 'Hebben ons beste seizoen ooit gedraaid'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 07:57do 23-05-2019 om 07:57

Klaas Wels lijkt komende zomer open te staan voor een move naar een andere club. De succestrainer van TOP Oss stopte na de uitschakeling tegen Sparta niet onder stoelen of banken dat hij ambities heeft in de trainerswereld. 

Wels staat sinds 2017 onder contract bij TOP en loodste de club dit seizoen naar de zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. "Dit is een fantastisch podium voor iedereen, dus ook voor mij. Iedereen wil het allerhoogste nastreven, ik ook. Het enige wat ik kan doen en beloven is dat zolang ik bij TOP Oss werkzaam ben, ik alles in het werk zal stellen om maximaal te presteren", zegt Wels tegen Omroep Brabant.

Wels verwacht dat clubs zich gaan melden voor hem. "Ik zou het vreemd vinden als er niets zou gebeuren in het voetballandschap nadat we ons beste seizoen ooit hebben gedraaid. We hebben 108 punten in twee seizoenen tijd gehaald en zijn dit seizoen als zesde geëindigd."

"Ik heb voor twee jaar verlengd en kreeg net de vraag of er iets speelt. Als er iets speelt, weet ik het in ieder geval niet. Als ik hier blijf zullen we weer creatief en inventief moeten zijn en met een goede speelwijze op de proppen moeten komen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws