Ajax trof bekend gezicht op kampioensfeest: Erg blij dat ik mocht komen

Ajax trof bekend gezicht op kampioensfeest: "Erg blij dat ik mocht komen"

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 08:17do 23-05-2019 om 08:17

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 14:58do 23-05-2019 om 14:58

Maximilian Wöber werd door Ajax uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de feesten na het behalen van de landstitel. De club stond erop dat de verdediger van Sevilla overkwam uit Spanje om het feest mee te vieren. Wöber was blij met die uitnodiging.

Wöber verliet Ajax afgelopen winter voor Sevilla. Nadat de Oostenrijker vertrok haalde de club de halve finale van de Champions League en werden de TOTO KNVB Beker en landstitel binnengesleept. Wöber voelt dat hij onderdeel is geweest van het succes van Ajax. "Ik was onderdeel va het seizoen en heb vooral in de Champions League nog flink wat wedstrijden gespeeld. Dus ja, ik voel me er onderdeel van en dat voelt goed", vertelt Wöber aan Ajax Showtime.

"Het is niet hetzelfde als wanneer je er het hele seizoen hebt gespeeld. Maar als ik zie hoe de jongens reageerden toen ik terugkwam, voelde ik me nog zeker onderdeel van het team", zegt Wöber.

Ajax nodigde Wöber uit voor de kampioensfeesten. "Ze vroegen mij of ik kon komen voor de festiviteiten. Ik wilde eerst bij Sevilla vragen of zij het goed vonden. Ajax vertelde dat ik moest komen, omdat ik onderdeel was van dit team. Mijn zaakwaarnemer sprak met Sevilla en zij zeiden dat het mocht. Ze vonden dat ik er onderdeel van was en dat ik het verdiende. Ik was erg blij dat ik mocht komen."

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Was Wöber goed genoeg voor Ajax 1?

(4263 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws