Spierings hekelt scheidsrechter: Ik vond hem een beetje arrogant

Spierings hekelt scheidsrechter: "Ik vond hem een beetje arrogant"

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 08:34do 23-05-2019 om 08:34

Stijn Spierings is blij met het behalen van de finale van de play-offs, maar zeer teleurgesteld over het feit dat hij de eerste wedstrijd tegen Go Ahead Eagles moet missen. De RKC'er kreeg woensdag tegen Excelsior twee gele kaarten en is geschorst.

Scheidsrechter Edwin van de Graaf stuurde Spierings van het veld. "Ik vind het een heel rare beslissing. De eerste kaart was oliedom van mij, ik schoot de bal weg. Dat was terecht", vertelt Spierings aan Omroep Brabant. Bij de tweede gele kaart stond Spierings in de muur van RKC. Hij kreeg de bal tegen zijn armen. "Ik had m'n handen langs m'n lichaam. Ik kan m'n armen er niet afhalen. Ik vind het heel raar."

"Ik zei: waar moet ik me handen dan laten? Ik vond hem een beetje arrogant. Hij wuifde het een beetje weg en vond dat hij het allemaal onder controle had. Nu ben ik geschorst voor de eerste wedstrijd", zegt een teleurgestelde Spierings.

De schorsing aanvechten kan niet, omdat Spierings geen directe rode kaart gekregen heeft. "Ik denk ook niet dat het heel veel zin heeft. De scheidsrechter zal wel z'n eigen praatje hebben. Het was op de beelden niet heel goed te zien, dus hij zal dan zijn gelijk krijgen, denk ik."

Poll

Wie promoveert er?

(610 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws