'We kennen zijn ambitie, maar ik zou El Khayati graag behouden'

'We kennen zijn ambitie, maar ik zou El Khayati graag behouden'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 11:43do 23-05-2019 om 11:43

ADO Den Haag is niet van plan om smaakmakers als Abdenasser El Khayati en Sheraldo Becker zomaar te laten gaan. Manager voetbalzaken Jeffrey van As wil beide spelers graag behouden voor de club.

Dat laat Van As weten in gesprek met Voetbal International. "Hij heeft een geweldig seizoen gedraaid, met zulke statistieken is het niet raar dat er belangstelling voor hem zal komen", begint Van As over El Khayati.

De middenvelder heeft meerdere malen aangegeven open te staan voor een transfer. "We kennen zijn ambitie, maar ik zou hem graag behouden", aldus Van As, die  het niet onmogelijk acht dat El Khayati daadwerkelijk blijft. "Natuurlijk moeten we zo nu en dan een speler verkopen, maar dat betekent niet dat we hier elke speler met een eenjarig contract in de uitverkoop doen. Het is afwachten wat er gebeurt, niets moet", legt hij uit.

ADO Den Haag is nog in gesprek met Sheraldo Becker, die uit zijn contract loopt. "We hopen hem te houden, maar we weten dat er ook door andere clubs aan hem getrokken wordt", aldus Van As. Ook met Erik Falkenburg en John Goossens is de club in gesprek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws