De Telegraaf: Ajax voert gesprekken met clubloze Van der Gaag

De Telegraaf: Ajax voert gesprekken met clubloze Van der Gaag

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 23:46do 23-05-2019 om 23:46

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 23:53do 23-05-2019 om 23:53

Mitchell van der Gaag wordt mogelijk de nieuwe hoofdtrainer van Jong Ajax, meldt De Telegraaf. De club ziet in de 47-jarige oefenmeester de opvolger van Michael Reiziger, die vanaf volgend seizoen deel uitmaakt van de technische staf van Erik ten Hag.

Van der Gaag en Ajax voeren momenteel gesprekken, weet de krant. Reiziger maakt de stap naar het eerste, maar Winston Bogarde blijft wel aan de beloftenploeg verbonden. Het is de bedoeling dat Van der Gaag en Bogarde het tweede elftal gaan leiden.

Van der Gaag stapte in maart op als trainer van NAC Breda, nadat de club onder zijn leiding in de gevarenzone terecht kwam. Hij maakte daarvoor veel indruk bij Excelsior, waar hij twee jaar lang aan het roer stond en boven verwachting presteerde. Van der Gaag had na zijn vertrek uit Rotterdam-Kralingen diverse opties, maar koos voor NAC.

Ajax stelde Marcel Keizer in 2016 aan als hoofdcoach van Jong Ajax, maar de 50-jarige trainer schoof al na een jaar door na het vertrek van Peter Bosz. Reiziger nam het stokje over, maar maakt nu ook de stap naar het eerste elftal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws