'PSV en AZ nu nog te hoog gegrepen, maar Neudecker kan straks zeker hogerop'

'PSV en AZ nu nog te hoog gegrepen, maar Neudecker kan straks zeker hogerop'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 08:15vr 24-05-2019 om 08:15

Richard Neudecker zal een voltreffer zijn voor VVV-Venlo. Die verwachting spreekt scout Henk Grim, werkzaam voor FC Sankt Pauli, uit in gesprek met Voetbal International. Naar verluidt hadden ook PSV, AZ en clubs uit de Bundesliga interesse.

De 22-jarige middenvelder kwam dit seizoen mede door blessureleed slechts zestien keer in actie voor Sankt Pauli in de 2. Bundesliga. Daarin was hij goed voor twee goals en twee assists. "Zijn blessuregevoeligheid is ook wel een punt van zorg. Zeker in combinatie met het kunstgras in Venlo. Maar normaal gesproken is dit gewoon een prima speler voor VVV en de Eredivisie."

"Het lukte Sankt Pauli niet zijn contract te verlengen", vervolgt Grim in gesprek met VI. "Deze stap had ik niet verwacht. PSV en AZ vind ik nu nog te hoog gegrepen, maar via Venlo kan Neudecker straks zeker hogerop. Dit is echt een voltreffer voor VVV. Deze jongen heeft een prima linkerbeen en een behoorlijke snelheid, kan links en centraal uit de voeten, werkt hard en zit mentaal goed in elkaar. Neudecker is een typische Duitser: hij verzaakt nooit."

Neudecker lijkt bij VVV de opvolger te worden van Tino-Sven Susic. De Limburgers hopen voor hem een 'voor Venlose begrippen' riante transfersom te ontvangen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws