'Transferspektakel bij Go Ahead Eagles: terugkeer van drie spelers in de maak'

'Transferspektakel bij Go Ahead Eagles: terugkeer van drie spelers in de maak'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 10:58vr 24-05-2019 om 10:58

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 11:05vr 24-05-2019 om 11:05

Go Ahead Eagles is bezig met het vormgeven van de selectie voor volgend seizoen. Drie spelers zijn in beeld: Elmo Lieftink (Willem II), Bart Vriends (Sparta) en Doke Schmidt (sc Heerenveen). Dat meldt RTV Oost.

Go Ahead plaatste zich deze week voor de finale van de play-offs om een Eredivisie-ticket. De afloop van het tweeluik tegen RKC Waalwijk is nog niet bekend, maar de club uit Deventer is al wel bezig met het versterken van de selectie. Lieftink, Vriends en Schmidt staan volgens RTV Oost op het lijstje.

Schmidt beschikt over een aflopend contract bij Heerenveen en mag vertrekken. Hij speelde in het seizoen 2013/2014 al eens voor Go Ahead. Lieftink is een geboren en getogen Deventenaar en is na de zomer ook transfervrij. Door zijn aflopende contract komt hij de laatste maanden niet meer in het stuk voor bij Willem II.

Verder is Vriends een 'belangrijke kandidaat' om terug te keren naar Go Ahead. De verdediger strijdt nu nog met Sparta om promotie naar de Eredivisie. Paul Bosvelt, technisch manager in Deventer, zou óók zijn oog hebben laten vallen op een aanvaller uit de beloften van Borussia Dortmund. Wie dat is, wordt niet gemeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws