Van de Looi maakt selectie Jong Oranje bekend: Reis en nog vijf debutanten

Van de Looi maakt selectie Jong Oranje bekend: Reis en nog vijf debutanten

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 12:57vr 24-05-2019 om 12:57

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 13:22vr 24-05-2019 om 13:22

Jong Oranje neemt het met zes debutanten in de selectie op tegen Jong Mexico. Bondscoach Eriwn an de Looi heeft zijn definitieve selectie van 21 man naar buiten gebracht.

In de selectie van Van de Looi bevinden zich zes debutanten: Noa Lang (Ajax), Owen Wijndal (AZ), Kjell Scherpen (FC Emmen), Ludovit Reis (FC Groningen), Mike van de Meulenhof (PSV) en Mitchell van Bergen (sc Heerenveen) zitten voor het eerst bij de definitieve selectie van Jong Oranje.

Reis heeft een mooie week achter de rug. Eerder deze week voltooide hij zijn droomtransfer naar FC Barcelona. De achttienjarige middenvelder is nu dus ook voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje. De voorselectie van Van de Looi bestond uit 33 spelers, mede met het oog op de play-offs. Daardoor zijn Abdou Harroui, Deroy Duarte (beiden Sparta), Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), Azor Matusiwa (De Graafschap) en Danilho Doekhi (Vitesse) niet opgenomen in de definitieve selectie.

De oefenwedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Mexico wordt op vrijdag 31 mei gespeeld op De Vijverberg in Doetinchem. De Mexicanen treden aan met hun Olympisch elftal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws