Pochettino jaagt Real tegen zich in het harnas: 'Verrast door zijn uitspraken'

Pochettino jaagt Real tegen zich in het harnas: 'Verrast door zijn uitspraken'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 22:53vr 24-05-2019 om 22:53

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 23:31vr 24-05-2019 om 23:31

Een grap van Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino is volledig verkeerd gevallen bij Real Madrid. De manager van Spurs dacht op ludieke wijze te reageren op het feit dat zijn club gebruik maakt van de faciliteiten van Real, maar daar was de Koninklijke niet van gediend.

Tottenham maakt een aantal dagen gebruik van de trainingsvelden van Real Madrid en slaapt in een hotel dat dicht bij Valdebebas, het complex van De Koninklijke. Tijdens het radioprogramma Cadena COPE grapte Pochettino dat hij gevraagd had of hij en zijn team op het complex konden overnachten. "Florentino Perez zei dat dat alleen kon als ik coach van Real Madrid zou worden."

Deze uitspraken schieten in het verkeerde keelgat bij de Spaanse topclub, die in een statement op de website zegt 'verrast te zijn door de uitspraken van Pochettino'. Verder valt te lezen dat Real Madrid alle medewerking verleent aan verzoeken om gebruik te maken van de faciliteiten van de club en dat de opmerkingen van Pochettino dus zeker niet kloppen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws