PSV kijkt rond voor verhuur: 'Hier blijft het onzeker of we hem de kans bieden'

PSV kijkt rond voor verhuur: 'Hier blijft het onzeker of we hem de kans bieden'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 08:12za 25-05-2019 om 08:12

Maximiliano Romero wordt komend seizoen door PSV verhuurd. Dat zegt John de Jong, technisch directeur van de Eindhovenaren. De Argentijnse spits (20) kwam nog niet veel in actie voor PSV sinds hij in januari 2018 voor twaalf mijoen euro werd overgenomen van Velez Sarsfield.

Romero kwam dit seizoen voornamelijk in Keuken Kampioen Divisie-duels in actie en door de terugkeer van Sam Lammers in Eindhoven lijkt daar volgend seizoen weinig verandering in te gaan komen. "Romero gaan we verhuren", zegt technisch directeur John de Jong dus in het Algemeen Dagblad.

"Hij is 20 jaar, moet ergens een jaar gaan spelen", legt De Jong de beslissing van PSV uit. "Hier blijft de onzekerheid of we hem die kans kunnen bieden. We gaan helpen een goede club te zoeken. Alle opties zijn daarbij open."

De technisch eindverantwoordelijke van de Eindhovenaren gaat ook in op de situatie van Erick Gutierrez, die na een veelbelovend begin bij PSV veel vaker op de bank zit dan hem lief is. "Gewoon laten zien komend seizoen dat je erin hoort. Gas geven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws