Transferadvies voor Tottenham Hotspur: 'Van de Beek en Aké klasse spelers'

Transferadvies voor Tottenham Hotspur: 'Van de Beek en Aké klasse spelers'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 17:22za 25-05-2019 om 17:22

Tottenham Hotspur moet deze zomer proberen om Donny van de Beek aan te trekken. Dat stelt oud-speler Darren Anderton van de Londenaren. Hij slaat de middenvelder van Ajax hoger aan dan de Belg Youri Tielemans.

"Tielemans heeft een goed half jaar gehad bij Leicester City, maar Tottenham moet proberen om Van de Beek van Ajax te halen, in plaats van de Belg", zegt Anderton, tussen 1992 en 2004 goed voor 358 optredens voor de Spurs, tegen Sportingbet. "Hij was uitstekend in beide duels tegen Tottenham en zou een fantastische aanwinst zijn voor de club."

"Van de Beek is van een ander klasse dan de spelers waar Tottenham tot dusver mee in verband wordt gebracht", vervolgt Anderton. "Ze moeten hem eerst halen, voor welke andere speler dan ook."

Nathan Aké
De 30-voudig international adviseert daarnaast een andere Oranje-international bij Spurs. Nathan Aké is volgens hem de ideale vervanger mocht Toby Alderweireld of Jan Vertonghen vertrekken. "Alles wijst erop dat Alderweireld gaat vertrekken, dat zou verschrikkelijk zijn voor Spurs. Maar Aké zou de perfecte vervanger zijn."

"Aké is een klasse speler", meent Anderton. "Hij is een heel goede verdediger en is comfortabel aan de bal. Dat manager Eddie Howe hem naar Bournemouth heeft gehaald, is een van zijn grootste prestaties bij de club. Bournemouth dankt de handhaving in de Premier League voor een belangrijk deel aan Aké. Het zou mij niet verbazen als Tottenham hem probeert te halen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws