'Ik dacht: la puta madre, Real Madrid. Maar ik was sprakeloos door Ten Hag'

'Ik dacht: la puta madre, Real Madrid. Maar ik was sprakeloos door Ten Hag'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 18:53za 25-05-2019 om 18:53

Lisandro Magallan steekt de loftrompet over Ajax, trainer Erik ten Hag en de naar FC Barcelona vertrekkende Frenkie de Jong. De Argentijnse verdediger kwam slechts mondjesmaat in actie in zijn eerste half jaar, maar prijst de werkwijze in Amsterdam.

"Ajax heeft een spectaculaire filosofie", steekt de 25-jarige Magallan van wal in gesprek met Libero. "En de technische staf is echt indrukwekkend. Toen we in de Champions League naar Real Madrid moesten, dacht ik: La puta madre, de drievoudig kampioen. Maar ik was sprakeloos door de tactische analyse van Ten Hag", stelt de mandekker, die verder niet in detail treedt.

Magallan is tevens onder de indruk van De Jong, die deze zomer voor 75 miljoen euro naar FC Barcelona vertrekt. "Hij liet mij versteld staan. Hij geeft geen foute pass. Het is duidelijk merkbaar wanneer hij niet in het veld staat."

De Argentijn legt ook zijn vinger op de zere plek over de uitschakeling tegen Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. "Ik denk dat de comeback van Liverpool tegen FC Barcelona een dag eerder ons geraakt heeft, het zat in ons hoofd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws