'Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij Ajax, nog een jaar zou goed kunnen'

'Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij Ajax, nog een jaar zou goed kunnen'

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 12:08zo 26-05-2019 om 12:08

Donny van de Beek staat niet te trappelen om een transfer te maken. De 22-jarige middenvelder van Ajax laat dat blijken in gesprek met Voetbal International. Van de Beek heeft een formidabel seizoen achter de rug in Amsterdam. Hij wordt gelinkt aan grote clubs uit Engeland, Spanje en Duitsland. 

VI sprak zondag met Van de Beek. De international bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de Nations League. Van de Beek blijft naar eigen zeggen rustig onder alle transfergeruchten. "We zullen zien wat er deze zomer gaat gebeuren. Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij Ajax, dus nog een jaar in Amsterdam zou heel goed kunnen. Ik heb ook nog een contract tot medio 2022."

Op 6 juni staat de halve finale van de Nations League tegen Portugal op het programma. Van de Beek hoopt voor die tijd een basisplaats af te dwingen. "Ik heb bij Ajax een mooi seizoen gehad, nu ga ik proberen daar bij Oranje een goed vervolg aan te geven. Ik zal de bondscoach moeten overtuigen, maar daar heb ik vertrouwen in."

Poll

Hoort Van de Beek in de basis bij Oranje?

(3037 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws