Stam maakt indruk bij Manchester United: 'We kunnen hem hier goed gebruiken'

Stam maakt indruk bij Manchester United: 'We kunnen hem hier goed gebruiken'

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 18:58zo 26-05-2019 om 18:58

Jaap Stam heeft zondag indruk gemaakt in de Treble Reunion-wedstrijd tussen de legendes van Manchester United en Bayern München. Ole Gunnar Solskjaer, die ook meespeelde, had als manager van United graag een beroep gedaan op Stam.

"Het was leuk om weer op het veld te staan", zegt Solskjaer tegen BT Sport. "Meer dan twintig jaar geleden speelden we deze wedstrijd ook (Champions League-finale van 1999, red.), maar toen ging het beter. Mijn kuiten willen niet meer. Maar ik moet zeggen: sommige jongens zijn nog best fit. Ik heb een aantal mooie tackles gezien."

Solskjaer raakte in het bijzonder onder de indruk van Stam, die onder meer Ivica Olic een veeg gaf en drie Bayern-spelers omver beukte. "Wie mij het meest opviel? Jaap en Ronny!", doelt hij op Stam en oud-teamgenoot Ronny Johnsen. Met een knipoog: "Bij Manchester United kunnen we die twee nog goed gebruiken."

United versloeg Bayern met 5-0 op Old Trafford. Solskjaer, Dwight Yorke, Nicky Butt, Louis Saha en David Beckham maakten de doelpunten, terwijl Sir Alex Ferguson in de dug-out zat.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws