El Khayati in dubio: Dan ben ik verder van huis en ben ik ook hier alles kwijt

El Khayati in dubio: "Dan ben ik verder van huis en ben ik ook hier alles kwijt"

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 23:07zo 26-05-2019 om 23:07

ADO Den Haag-uitblinker Abdenasser El Khayati waakt voor een financieel aantrekkelijk avontuur, omdat hij zeker wil zijn dat alles op rolletjes loopt. Het gebeurt regelmatig dat spelers in bepaalde landen hun salaris niet krijgen. El Khayati wil dat niet meemaken en heeft daarom bewust (nog) niet gekozen voor een lucratieve transfer.

"Ik hoef niet per se te cashen", zei El Khayati zondagochtend bij De Tafel van Kees op FOX Sports. "Het is ook belangrijk, vooral gezien mijn leeftijd, maar ik heb altijd gezegd dat ik liever een sportieve stap maak. Dat is de grootste reden dat ik bij ADO ben gebleven, omdat dat uitbleef."

FOX-verslaggever Hans Kraay jr. laat meerdere keren de naam van Feyenoord vallen. "Dat zijn dingen waar ik geen invloed op heb. Ik heb vaak gezegd dat Feyenoord gewoon een heel mooie club is. Als ik in een team speel dat dicteert en balbezit heeft, ga ik het nóg beter doen."

El Khayati had meerdere opties in het buitenland die financieel aantrekkelijk waren. De middenvelder wil echter zekerheid. "Mede daardoor maakte ik vorig jaar niet direct de beslissing voor het financiële. Dat het goed uitpakt is mooi, maar voor hetzelfde geld zit alles tegen. Denk aan betalingen die je niet krijgt of wat dan ook. Dan kom je weer terug. Dáár ben ik meer met m'n gedachten. Dan ben ik verder van huis en ben ik ook hier alles kwijt. Natuurlijk vind je wel weer een clubje."

Poll

Is El Khayati goed genoeg voor de Eredivisie-top?

(4183 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws