Koeman: 'Het zou wel heel zuur zijn, dat verdienen Van Dijk en Wijnaldum niet'

Koeman: 'Het zou wel heel zuur zijn, dat verdienen Van Dijk en Wijnaldum niet'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 07:57ma 27-05-2019 om 07:57

Laatste update: maandag 27 mei 2019 om 10:01ma 27-05-2019 om 10:01

Ronald Koeman is zaterdag voor Liverpool in de Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur. Bij The Reds spelen twee Oranje-internationals: Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum.

"Het valt te hopen dat Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum als winnaars van de Champions League naar Oranje komen", zegt Koeman in De Telegraaf. De bondscoach van het Nederlands elftal duimt voor de internationals. "Het zou toch wel heel zuur zijn als ze na zo'n geweldig seizoen en zo dichtbij allerlei hoofdprijzen uiteindelijk met lege handen komen te staan. Dat verdienen Van Dijk, Wijnaldum en Liverpool niet"

Van Dijk en Wijnaldum zullen zich - of Liverpool nu wint of verliest - op maandag 3 juni bij Oranje voegen. De ploeg gaat zich in het Portugese Lagos voorbereiden op het treffen met Engeland in de eindronde van de Nations League (6 juni). Aanvankelijk was Koeman van plan om met de hele Oranje-selectie naar Madrid te gaan als Ajax en Liverpool zich voor de Champions League-finale had geplaatst, maar de Amsterdamse club werd geklopt door Spurs.

Poll

Wie gaat de Champions League winnen?

(2540 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws