Frenkie de Jong geeft kijkje achter de schermen: 'Eén appartement was top'

Frenkie de Jong geeft kijkje achter de schermen: 'Eén appartement was top'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 08:56ma 27-05-2019 om 08:56

Voor Frenkie de Jong staat een spannende periode voor de deur. De middenvelder van Ajax en het Nederlands elftal maakt de overstap naar FC Barcelona en zal binnenkort met zijn vriendin Mikky Kiemeney naar Catalonië verhuizen. Afgelopen week vonden ze een potentiële woning, vertelt hij.

De Jong vertrok na de kampioenswedstrijd tegen De Graafschap (1-4) met een deel van de Ajax-selectie naar Barcelona. "Daar hebben we twee dagen feest gevierd met z’n allen", vertelt hij aan VTBL. "Daarna zijn mijn zaakwaarnemer (Ali Dursun, red.) en mijn vriendin overgekomen. We hebben naar huizen gezocht en hebben er waarschijnlijk een gevonden."

"Het is nog niet helemaal zeker, maar wel waarschijnlijk. Het is een appartement en goed beveiligd. Dat is belangrijk. Mijn vriendin is al eerder geweest om buurten te bekijken", vervolgt De Jong. "De club heeft wat huizen en appartementen laten zien, waarna we hebben doorgegeven wat we wel en niet mooi vonden. Tijdens het seizoen kon ik niet mee vanwege de hoeveelheid wedstrijden met Ajax, maar ik ben nu dus ook mee geweest."

De Jong en Kiemeney kregen 'zeven à acht appartementen en huizen' te zien. "Eén van die appartementen vonden we top. Het had alles wat we wilden. Het moest groot zijn, maar niet té groot. Maar ik ga er verder niet te veel in detail op in. Hopelijk gaat het lukken met het huis. Het verhuizen zelf wordt allemaal wel geregeld in principe."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws