Feyenoord baalt van ongeregeldheden in Amsterdam: 'Helaas niet genaderd'

Feyenoord baalt van ongeregeldheden in Amsterdam: 'Helaas niet genaderd'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 09:11ma 27-05-2019 om 09:11

Laatste update: maandag 27 mei 2019 om 10:05ma 27-05-2019 om 10:05

Feyenoord lijkt te twijfelen aan de haalbaarheid van een Klassieker mét uitsupporters. Het incident tijdens Ajax O19 - Feyenoord O19 helpt niet, weet woordvoerder Raymond Salomon.

De kampioenswedstrijd op De Toekomst werd zaterdag gestaakt, omdat de veiligheid van vrienden en familie van de Feyenoord-spelers niet gewaarborgd kon worden na een aanval van Ajax-hooligans. Een Klasssieker met uitsupporters lijkt daardoor, na een periode met ogenschijnlijke vooruitgang, ver weg.

"We kunnen met zijn allen natuurlijk niet voorbij gaan aan wat er zich zaterdag en ook vorige week helaas allemaal heeft afgespeeld", reageert Salomon in het Algemeen Dagblad. "We kunnen als clubs, supportersverenigingen, gemeenten en overige instanties nog zoveel plannen optuigen, goede bedoelingen en de wens hebben, het moet - zoals wij altijd al aangeven - wel onder normale omstandigheden en voorwaarden kunnen en dus zonder excessen."

"Helaas lijkt het er op dat we dat punt nog niet echt genaderd zijn", aldus de Feyenoord-woordvoerder, die desondanks de moed niet laat zakken. "We moeten goede hoop blijven houden dat iedereen een keer tot inkeer komt.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws