Overstap naar FC Twente: 'Ik vertrek met een kleine traan, je laat wel wat achter'

Overstap naar FC Twente: 'Ik vertrek met een kleine traan, je laat wel wat achter'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 09:39ma 27-05-2019 om 09:39

Dennis van der Ree verlaat SC Cambuur met pijn in het hart. De veertigjarige beloftentrainer werd afgelopen weekend door FC Twente gepresenteerd als rechterhand van de beginnende hoofdtrainer Gonzalo Garcia-Garcia.

Van der Ree werd onlangs benaderd door Garcia-Garcia om assistent te worden. De twee waren ploeggenoten bij AGOVV en raakten bevriend. "We hebben altijd contact gehouden", vertelt Van der Ree aan de Leeuwarder Courant. "De laatste tijd wat minder, maar twee weken geleden belde hij me. Ik dacht dat hij wilde vragen hoe het ermee is. Maar toen zei hij dat hij me als assistent-trainer wilde."

Het was geen makkelijke beslissing voor Van der Ree, die bij Cambuur trainer van de beloften was. "Ik heb het bij Cambuur eerst als speler en daarna als trainer in verschillende hoedanigheden altijd enorm naar mijn zin gehad. Je laat dan dus wel wat achter. Ik heb uiteindelijk voor Twente gekozen en heb er veel zin in. Maar ik vertrek wel met een kleine traan uit Leeuwarden." Hij heeft voor één seizoen getekend bij Twente.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws