Eriksen sprak met gastouders over terugkeer naar Ajax: 'Het is wel de bedoeling'

Eriksen sprak met gastouders over terugkeer naar Ajax: 'Het is wel de bedoeling'

30-05-2019 07:16 Laatste update: 10:00
59

Christian Eriksen denkt dat hij ooit terug zal keren bij Ajax. De Deen woonde tijdens zijn periode in Amsterdam bij een gastgezin en zijn gastouders stellen tegenover VoetbalPrimeur dat een terugkeer door het hoofd van de middenvelder van Tottenham Hotspur spookt.

Bennett van Fessem
ALMERE

Eriksen speelt zaterdagavond de Champions League-finale namens Tottenham tegen Liverpool en kan daarna 'een stap hogerop gaan maken', meent gastouder Josip. "Het is wel de bedoeling. We gaan ervan uit dat hij van de zomer wel die stap gaat maken en na drie of vier jaar dan toch even terug naar Ajax komt", zegt hij tegenover VoetbalPrimeur.

"We hebben het er wel eens met hem over gehad en toen gaf hij dat zelf ook aan", gaat de gastouder van Eriksen verder. "Hij zei dat hij het niet erg zou vinden om een beetje aan het einde van zijn carriere terug naar Amsterdam te komen. Hij is nu ook min of meer Amsterdammer geworden, hij genoot van de stad." Carla vult aan: "Ik hoop dat hij hier afsluit, hij wordt in ieder geval met open armen ontvangen. Zijn bed staat al klaar."

Check de rest van het exclusieve interview met de gastouders van Eriksen hieronder.