'Donny heeft het gruwelijk naar zijn zin bij Ajax en wil het liefst meer winnen'

'Donny heeft het gruwelijk naar zijn zin bij Ajax en wil het liefst meer winnen'

30-05-2019 09:17
94

Het complete plaatje moet perfect zijn wil Donny van de Beek vertrekken bij Ajax. Dat zegt vader André over een eventuele overstap van zijn zoon. Van de Beek staat in de belangstelling van veel Europese clubs, maar André zegt dat een vertrek absoluut geen zekerheid is.

De middenvelder van Ajax speelde in de laatste fase van de competitie het beste voetbal uit zijn carrière en wordt gewild door clubs in het buitenland. "Er moet wel een heel mooie club komen, wil hij Ajax inruilen", zegt vader Van de Beek in een groot interview met Ajax Showtime. "Hij wil het liefst nog veel meer prijzen winnen met Ajax en hij heeft het gruwelijk naar zijn zin."

André van de Beek heeft er vertrouwen in dat de Amsterdammers volgend jaar met een representatief elftal aantreden en ziet daarin een rol weggelegd voor zijn zoon. "Er staat volgend jaar weer een mooi team", meldt hij. "Er kunnen wel jongens weggaan, maar Overmars heeft vast en zeker zijn huiswerk gedaan. Donny moet het naar zijn zin hebben. We gaan het wel zien."