Bayern-banneling wil nog niets weten van vertrek: 'Ik ga hier niet van wegrennen'

Bayern-banneling wil nog niets weten van vertrek: 'Ik ga hier niet van wegrennen'

30-05-2019 19:28
19

Jerome Boateng laat zich niet wegjagen bij Bayern München. De Duitse verdediger kreeg tijdens het titelfeest van zijn ploeg te horen dat hij moet vertrekken bij Der Rekordmeister, maar de wereldkampioen van 2014 laat dat niet op zich zitten.

Boateng kende niet zijn beste seizoen en moest vaak plaatsnemen op de bank. "Dat vond ik wel oneerlijk", zegt de verdediger in een interview met het Duitse blad Kicker. "Ik kon dat gevoel toch uitschakelen en trainde goed, maar toch werd ik buiten de opstelling gehouden."

Ook werd hem in de winterstop een vertrek naar Paris Saint-Germain door de neus geboord. "Ik was met mijn hoofd al in Parijs", vertelt Boateng. "Als jou een dergelijk contract voorgeschoteld wordt en een prima transfersom wordt neergelegd, dan doet het je wat als dat op het laatste moment niet doorgaat."

Van opgeven bij Bayern is volgens de 30-jarige verdediger echter geen sprake. "Ik brand nog steeds van ambitie, dus ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen. Dat kan best bij Bayern zijn. Ik ga hier zeker niet wegrennen, situaties kunnen snel veranderen."