Advocaat: Heel slechte wedstrijd. Beide ploegen weten niet wat ze moeten doen

Advocaat: "Heel slechte wedstrijd. Beide ploegen weten niet wat ze moeten doen"

Gepubliceerd: zaterdag 1 juni 2019 om 22:07za 01-06-2019 om 22:07

Liverpool en Tottenham Hotspur zijn er in de eerste 45 minuten niet in geslaagd om analisten Dick Advocaat en René van der Gijp te vermaken. De Champions League-finale begon veelbelovend, maar had daarna een bedenkelijk niveau. 

Beide ploegen maken er geen spektakel van. "Het is een heel slechte wedstrijd. Beide ploegen weten niet wat ze moeten doen", zegt Advocaat bij Veronica. "Ze spelen drie of vier keer naar elkaar. Het is gewoon een matige wedstrijd. Na de snelle goal (van Mohamed Salah, red.) verwacht je dat Tottenham meer gaat doen, maar dat doen ze ook niet."

Advocaat en Van der Gijp zagen dat Sadio Mané zich een aantal keer ergerde aan Salah, die vaak voor eigen kans ging en zijn ploeggenoot over het hoofd zag. "Hij is normaal gesproken altijd heel erg met zichzelf in de weer, maar nu wel heel erg", zegt Van der Gijp.

Advocaat denkt dat Mauricio Pochettino met een slotoffensief gaat komen als het 1-0 blijft. "Ik zou nog even wachten. Na een kwartier moet hij iets gaan doen. Dan komt Llorente, daar is geen twijfel over mogelijk. Er is weinig aan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws