'Barcelona hengelt naar bekerfinale-kwelgeest: 120 miljoen in Valencia-contract'

'Barcelona hengelt naar bekerfinale-kwelgeest: 120 miljoen in Valencia-contract'

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 21:55zo 02-06-2019 om 21:55

FC Barcelona heeft Valencia-aanvaller Rodrigo Moreno op het hoog, meldt Diario Sport zondag. Volgens het Spaanse medium is er al contact geweest tussen de twee Copa del Rey-finalisten.

Rodrigo kwam tot scoren tijdens de bekerfinale van 25 mei: zijn treffer in Sevilla was nummer vijftien van het seizoen namens Valencia, terwijl hij ook nog eens tot tien assists kwam. FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde zou in de geboren Braziliaan, die echter uitkomt voor Spanje, een perfecte aanvulling voor de aanvalslinie zien: Rodrigo kan op meerdere posities voorin uit de voeten, is bereid om vuile meters te maken voor het team en heeft oog voor zijn medespelers.

Het prijskaartje van Rodrigo zou echter een probleem kunnen vormen: de spits ligt nog tot medio 2022 vast in Valencia en in zijn contract is een gelimiteerde afkoopsom van 120 miljoen euro opgenomen. Jasper Cillessen en Denis Suárez kunnen mogelijk uitkomst bieden door betrokken te worden in een ruildeal, suggereert Diario Sport: Valencia heeft interesse in de reservedoelman en de middenvelder, die het afgelopen half jaar werd verhuurd aan Arsenal.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws