'Als PSV geen twijfels over Vilhena heeft, dan zou een transfer niet zo gek zijn'

'Als PSV geen twijfels over Vilhena heeft, dan zou een transfer niet zo gek zijn'

Gepubliceerd: maandag 3 juni 2019 om 16:09ma 03-06-2019 om 16:09

Een transfer van Tonny Vilhena naar PSV: NOS-commentator Jeroen Grueter ziet het wel gebeuren. "Op een of andere manier denk ik dat hij prima naar PSV zou kunnen gaan", zegt hij maandag, in de wekelijkse voetbalpodcast van de NOS. 

"Vilhena is wel toe aan een stap hogerop, maar ik merk dat hij, net als toen met dat Sampdoria-gebeuren, toch wel heel erg aan zijn familie hangt en aan Rotterdam...", stelt Grueter. Vilhena kon een paar jaar geleden aan de slag bij Samp, maar de international koos toen voor een langer verblijf bij Feyenoord. 

"Dat is niet helemaal zo, Jeroen", gaat Arman Avsaroglu tegen zijn collega in. "Ik heb ook gehoord dat er niet heel veel belangstelling is voor Vilhena. Er zijn niet zoveel buitenlandse aanbiedingen geweest. Misschien zijn er wel twijfels over Vilhena. Als PSV die niet heeft, dan zou dat inderdaad niet zo gek zijn."

In De Kuip heeft Vilhena (24) nog een contract voor één seizoen. Momenteel bereidt de middenvelder zich met het Nederlands elftal voor op de halve finale van de Nations League. 

Poll

Vilhena naar PSV, zie jij het gebeuren?

(4543 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws