ADO kiest voor tussenoplossing na vertrek Manders: 'Alle vertrouwen in'

ADO kiest voor tussenoplossing na vertrek Manders: 'Alle vertrouwen in'

04-06-2019 11:48
16

Financieel directeur Henrik-Jan Rinner zal vanaf 15 juni als algemeen directeur ad interim fungeren bij ADO Den Haag. De raad van commissarissen is nog altijd druk bezig om een opvolger van algemeen directeur Mattijs Manders te zoeken.

Manders vertrekt medio juni bij de club om aan de slag te gaan bij de Eredivisie CV. Zolang er nog geen nieuwe algemeen directeur is gevonden, neemt Rinner de honneurs waar, zo laat de club weten via de officiële kanalen. Rinner is per direct benoemd tot statutair directeur en is vanaf 15 juni algemeen directeur ad interim.

Wedden

Meer odds

Sinds het vertrek van Manders bekend is, is ADO druk bezig een opvolger te zoeken. 'De insteek van het proces is om snelheid te maken, maar uiteindelijk de kwaliteit van de te benoemen kandidaat voorop te stellen. Wanneer dit zal zijn afgerond is op dit moment nog moeilijk te zeggen', zo laat de club weten op de website.

"Zowel de Raad van Commissarissen als de aandeelhouders hebben er alle vertrouwen in dat Henrik-Jan samen met Manager Voetbalzaken Jeffrey van As in de belangrijke zomerperiode de benodigde besluiten zullen nemen dan wel zullen voorbereiden voor goedkeuring door de RvC – voortbouwend op de bemoedigende resultaten op het veld en in de organisatie", aldus rvc-voorzitter Ad Melkert.