'Stabiel, intelligent' Feyenoord-talent zet handtekening: Bijzondere afsluiting

'Stabiel, intelligent' Feyenoord-talent zet handtekening: "Bijzondere afsluiting"

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 18:42di 04-06-2019 om 18:42

Twan van der Zeeuw blijft de komende drie seizoenen behouden voor Feyenoord. De zestienjarige verdediger heeft dinsdag zijn eerste profcontract ondertekend, maakt de stadionclub bekend via de officiële kanalen.

De linkspoot werd in 2013 opgepikt bij de amateurs van RCL uit Leiderdorp, schopte het tot jeugdinternational en is anno 2019 speler van het O17-team, dat zich onlangs van de KNVB Beker verzekerde. "Een hele bijzondere afsluiting van dit seizoen", doelt Van der Zeeuw op de bekerwinst én het ondertekenen van zijn eerste profcontract.

De per 1 juli afzwaaiende technisch directeur Martin van Geel is blij dat Van der Zeeuw behouden blijft voor Feyenoord. "Twan is een stabiele jongen, zowel binnen als buiten het veld", laat de Brabander weten aan de clubsite. "Hij is intelligent en bezit de kwaliteiten om vanaf volgend seizoen al permanent aan te sluiten bij Onder 19 (het team van Dirk Kuyt, red.). We zijn blij dat we hem met dit meerjarige contract de zekerheid kunnen bieden de komende jaren om zich te blijven ontwikkelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws