Bulthuis figureert in vlogs vriendin: 'Ziet er goed uit pik, zegt Henk Veerman'

Bulthuis figureert in vlogs vriendin: 'Ziet er goed uit pik, zegt Henk Veerman'

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 20:46di 04-06-2019 om 20:46

Dave Bulthuis verruilde sc Heerenveen afgelopen winterstop voor het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai en heeft absoluut geen spijt van de overstap. De linksbenige verdediger draait met zijn nieuwe club in de top van de K-League mee en speelt bovendien in de Aziatische Champions League.

Vriendin Joëlle Witschge is bovendien mee naar Zuid-Korea gereisd: de dochter van Richard Witschge houdt het thuisfront door middel van vlogs op de hoogte. "Tijdens haar zwangerschap en de verhuizing kwam haar modellenwerk op een lager pitje te staan. Die vlogs zijn dan een leuke bezigheid. Ze doet het goed en heeft meer volgers dan ik op social media", vertelt Bulthuis aan VICE Sports. De twee krijgen regelmatig reacties van cultspits Henk Veerman. "Bijvoorbeeld als je net kunt zien dat ik in mijn boxershort op het bed lig. Ziet er goed uit, pik, zegt hij dan."

Veerman en Bulthuis groeiden samen op in Noord-Holland en kwamen elkaar later opnieuw tegen bij sc Heerenveen. "Reden we iedere dag samen naar de trainingen. Ik heb vaak in mijn broek gepist van het lachen met Henk. Hij heeft hele droge humor en altijd zijn woordje klaar." De boomlange Volendammer speelt momenteel voor het Duitse Sankt Pauli, maar werd door Bulthuis al benaderd voor een transfer naar de andere kant van de wereld. "Henk kon vorig jaar naar Ulsan komen, maar durfde het niet aan. Ik app hem regelmatig: kom gewoon deze kant op joh. Dat zou heel tof zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO NR6 🤪 Link in bio als je deze nog niet hebt gezien! ( 7 is onderweg )

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws