'Bosz wil twee keer toeslaan in Amsterdam en denkt ook aan Dolberg-deal'

'Bosz wil twee keer toeslaan in Amsterdam en denkt ook aan Dolberg-deal'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 07:47do 06-06-2019 om 07:47

Bayer Leverkusen en trainer Peter Bosz overwegen Kasper Dolberg naar de Bundesliga te halen. Dat gerucht wordt deze week de wereld ingeslingerd door het Deense BT. 

Bosz en Dolberg werkten in het seizoen 2016/17 zeer succesvol samen bij Ajax. De Deense spits was dat seizoen goed voor 23 doelpunten. Met Dolberg in de spits reikte Ajax tot de Europa League-finale. 

Nu zou het in de Bundesliga dus mogelijk tot een hereniging kunnen komen tussen speler en trainer. BT heeft namelijk vernomen dat Bayer Leverkusen het oog heeft laten vallen op Dolberg. De inmiddels 21-jarige aanvaller heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022. De afgelopen twee jaar kampte Dolberg met het nodige blessureleed. Dit seizoen was hij onder Erik ten Hag geen vaste basisspeler. 

Dolberg erkent dat hij 'een prima relatie heeft met Bosz'. Maar: "Leverkusen is een optie, ik denk alleen niet dat het gaat gebeuren." Na een indrukwekkende eindsprint eindigde Bayer op de vierde plek in de Bundesliga. Daarmee veroverde Bosz met zijn team een ticket voor de Champions League. 

Eerder werd al bekend dat Bosz belangstelling heeft voor Ajax-back Daley Sinkgraven. 

Poll

Moet Ajax Dolberg laten gaan bij een goed bod?

(5037 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws