Update: 'El Ghazi tekent voor vier jaar en gaat met Villa de Premier League in'

Update: 'El Ghazi tekent voor vier jaar en gaat met Villa de Premier League in'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 17:45za 08-06-2019 om 17:45

Anwar El Ghazi speelt komend seizoen met Aston Villa in de Premier League. Volgens het Franse L'Equipe staat Villa op het punt om de optie in het contract van de Nederlander te lichten.

El Ghazi speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Aston Villa. Hij scoorde zes keer en promoveerde met The Villans naar de Premier League. De verwachting is dat El Ghazi ook volgend seizoen voor de Engelse ploeg speelt. In de finale van de play-offs was de club uit Birmingham te sterk voor Derby County. Aston Villa won de finale met 2-1, El Ghazi was verantwoordelijk voor de openingstreffer. 

L'Equipe meldt namelijk dat Villa de optie in het contract van El Ghazi zal lichten en de oud-Ajacied definitief overneemt van het Franse Lille. Aston Villa moet daarvoor negen miljoen euro betalen.

El Ghazi speelde in de jeugdopleiding van Ajax. Na zijn doorbraak in het eerste elftal verkaste hij in januari 2017 voor zeven miljoen euro naar Lille.

Update 8-6, 17.45 uur: Anwar El Ghazi gaat met Aston Villa de Premier League in. De vleugelaanvaller heeft een contract voor vier seizoenen getekend, weet VTBL. De oud-Ajacied komt over van Lille, dat hem afgelopen seizoen al verhuurde aan Aston Villa. The Villans hadden een optie in de huurovereenkomst om langer door te gaan met El Ghazi. Omdat die optie niet eenzijdig was, had de club een ja-woord nodig van Lille, de speler en zijn zaakwaarnemer. Dat is gelukt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws