'Double Dutch move van Crystal Palace: Engelsen kloppen aan bij AZ en Excelsior'

'Double Dutch move van Crystal Palace: Engelsen kloppen aan bij AZ en Excelsior'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 08:24vr 07-06-2019 om 08:24

Crystal Palace is van plan om een bod uit te brengen op Thomas Ouwejan en Jerdy Schouten. De linksback van AZ en de controleur van Excelsior zijn uitvoerig bekeken door scouts van de nummer twaalf van het voorbij Premier League-seizoen.

Dat meldt althans The Daily Mail vrijdag. Volgens de boulevardkrant heeft Crystal Palace het vizier nadrukkelijk op de Nederlandse markt gericht. Hoewel Excelsior degradeerde, beleefde de 22-jarige Schouten persoonlijk een uitstekend seizoen. Hij staat dan ook in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland. Hij zou zelf echter een voorkeur hebben voor een overstap naar Engeland.

The Eagles hebben dan ook goede papieren, meent The Daily Mail. In Italië werd woensdag nog gemeld dat Schouten hard op weg is naar Sassuolo, terwijl de middenvelder eerder ook in beeld was bij Fiorentina en Napoli. Hij heeft een contract tot medio 2021 in Kralingen.

Ook Ouwejan staat hoog op het verlanglijstje van Crystal Palace. De vleugelverdediger is het hele seizoen uitvoerig bekeken en de Londenaren zijn nu van plan om een bod neer te leggen in Alkmaar. Ouwejan ligt tot de zomer van 2022 vast bij AZ.

Ouwejan wordt net als Schouten tevens gelinkt aan een overstap naar Italië. Hij stond dinsdag nog op de voorpagina van Tuttosport.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws