Feyenoord haalt Premier League-club binnen voor traditioneel openingsduel

Feyenoord haalt Premier League-club binnen voor traditioneel openingsduel

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 12:52vr 07-06-2019 om 12:52

Feyenoord neemt het in de openingswedstrijd van het seizoen 2019/2020 op tegen Southampton. De Premier League-club komt op zondag 28 juli op bezoek in De Kuip.

Dat heeft Feyenoord vrijdag bevestigd. De traditionele laatste oefenwedstrijd in De Kuip voor de start van een nieuw seizoen begint om 14.30 uur en is vrij toegankelijk voor seizoenkaarthouders. Southampton eindigde afgelopen seizoen op de zestiende plaats in de Premier League.

Het is nog de vraag bij welke club Jordy Clasie tegen die tijd voetbalt. De middenvelder staat nog onder contract bij Southampton en speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord. Vier jaar geleden was Southampton ook al de sparringpartner van Feyenoord in de oefencampagne.

Feyenoord maakt ook bekend dat Panathinaikos is geregeld voor een oefenwedstrijd in De Kuip. Het duel vindt plaats op woensdag 17 juli en begint om 20.00 uur. Feyenoord speelt op 29 juni de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen SDC Putten. Vervolgens wordt er in elk geval nog gespeeld tegen partnerclub FC Dordrecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws