'Ajax en PSV hebben interesse in Barça-back: Catalanen willen verkopen'

'Ajax en PSV hebben interesse in Barça-back: Catalanen willen verkopen'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 20:13vr 07-06-2019 om 20:13

Ajax en PSV hebben interesse in FC Barcelona-verdediger Juan Miranda. De negentienjarige Spanjaard mag in principe vertrekken uit Catalonië. Ook vanuit Spanje is veel interesse in de linksback.

Volgens El Mundo Deportivo is Miranda een van de weinige spelers van het huidige Barça B die in de zomer mag vertrekken. De Catalanen hopen geld te vangen voor de jonge verdediger. Meerdere clubs uit Spanje zouden interesse hebben, waaronder Real Sociedad, Valladolid , Celta en Atlético de Madrid. Ook vanuit het buitenland is veel interesse voor Miranda. Naast Ajax en PSV zouden ook Sampdoria, Borussia Mönchengladbach en Borussia Dortmund de back een interessante speler vinden.

Toch is er bij FC Barcelona nog geen formeel bod binnengekomen. De meeste clubs lijken de voorkeur te willen geen aan huur met optie tot koop. Daar wringt dan ook de schoen: Barcelona wil liever direct geld vangen en dus verkopen. Miranda heeft overigens wel een clausule in zijn contract die stelt dat hij op huurbasis mag vertrekken als zich een club uit de hoogste divisie zich voor hem meldt.

Miranda speelde het afgelopen seizoen in alle competities 29 wedstrijden, voornamelijk voor Barça B. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij drie assists. Miranda speelde ook een keer mee met de hoofdmacht in de groepsfase van de Champions League, tegen Tottenham Hotspur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws