Oranje-topscorer Melis wil Miedema naar Feyenoord halen: 'Vivianne is groot fan'

Oranje-topscorer Melis wil Miedema naar Feyenoord halen: 'Vivianne is groot fan'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 08:23ma 10-06-2019 om 08:23

Vivianne Miedema in het shirt van Feyenoord: Manon Melis ziet het helemaal zitten. De huidige topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen werkt als coördinator meidenvoetbal bij de Rotterdamse club en weet dat de Arsenal-spits groot Feyenoord-fan is.

Feyenoord wil binnen een paar jaar de Eredivisie voor vrouwen in en als het aan Melis ligt, gaat Miedema mee. "Vivianne is een groot Feyenoord-fan, dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Zodra het gaat gebeuren, krijgt ze een belletje van me", vertelt Melis aan het Algemeen Dagblad.

Het is geen plan voor de korte termijn, beseft ze. "Vivianne is nu 22 jaar en speelt bij Arsenal. Ze zal zeker niet middenin haar carrière komen. Maar wellicht ergens aan het einde. Als ik zelf nog had gevoetbald, zou ik ook graag een keer voor Feyenoord hebben gespeeld."

De 32-jarige Melis was tussen 2004 en 2016 goed voor 59 doelpunten in het shirt van het Nederlands elftal. Als het goed is, is Miedema na het WK in Frankrijk de nieuwe Oranje-topscorer. Ze heeft nog maar één treffer nodig om Melis te evenaren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws