Verheugd FC Utrecht breekt contract open van negentienjarige 'leider en winnaar'

Verheugd FC Utrecht breekt contract open van negentienjarige 'leider en winnaar'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 11:10ma 10-06-2019 om 11:10

FC Utrecht heeft het contract van de negentienjarige Tommy St. Jago opengebroken en verlengd. De Utrechters zijn positief gestemd over de ontwikkeling van de jonge verdediger, zo zegt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubwebsite.

St. Jago heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2022 speler van FC Utrecht maakt. "Tommy is een rechtsbenige, centrale verdediger. Hij staat in duels, ongeacht of er nu over de grond of door de lucht gespeeld wordt, zijn mannetje. Hij is snel, heeft een goed spelinzicht en is in staat de rust te bewaren aan de bal", reageert Zuidam.

Het talent uit de jeugdopleiding speelt al negen seizoenen bij de club uit de Domstad. In 2011 kwam hij over van Ajax. Dit seizoen mocht hij zeven keer in actie komen in de Keuken Kampioen Divisie. "Tommy is een leider, een winnaar. Hij stond in de slotfase van dit seizoen bij Jong Utrecht zeven duels op rij in de basis; ondanks het feit dat hij gezien zijn leeftijd nog in de O19 mocht spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws