Eredivisie-transfer mogelijk voor Babel: 'Ik gok dat er dan wat naar buiten komt'

Eredivisie-transfer mogelijk voor Babel: 'Ik gok dat er dan wat naar buiten komt'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 13:24ma 10-06-2019 om 13:24

Ryan Babel verwacht op korte termijn duidelijkheid over zijn sportieve toekomst. De aanvaller van Oranje staat in de belangstelling van Galatasaray én Nederlandse clubs.

Omdat zijn contract afloopt, is Babel deze zomer transfervrij. Op vakantie gaat hij de knoop doorhakken over zijn volgende stap. "Ik gok dat er in de komende week of over twee weken wat naar buiten komt", vertelt hij aan Voetbal International. Een transfer naar Galatasaray is volgens hem nog niet van de baan, maar ook clubs in Nederland volgen de 32-jarige aanvaller nadrukkelijk. Mogelijk hoort zijn oude club Ajax ook bij de kandidaten.

Voor Babel was het al met al een lang seizoen. In de winter verruilde hij Besiktas voor Fulham. "Je gaat na deze nederlaag met een rotgevoel op vakantie, maar uiteindelijk overheerst wel dat trotse gevoel", zegt hij over de verloren Nations League-finale tegen Portugal. De international werd na 45 minuten gewisseld. "Je komt niet helemaal lekker in je spel deze wedstrijd. We creëerden niet echt kansen. Vermoeidheid mag geen excuus zijn, want het is voor iedereen een lang seizoen geweest."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws