'Hazard krijgt na megatransfer op één na beste contract bij Real Madrid'

'Hazard krijgt na megatransfer op één na beste contract bij Real Madrid'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 15:19ma 10-06-2019 om 15:19

Eden Hazard wordt niét de best verdienende speler van Real Madrid. Dat meldt het Spaanse ABC. Sergio Ramos is ook na de komst van de Belgische aanvaller de grootverdiener in Bernabéu.

Real betaalt volgens Engelse en Spaanse media maximaal 168 miljoen euro voor Hazard, die een vorstelijk salaris gaat verdienen. Hij strijkt volgens ABC een nettobedrag van elf miljoen euro per seizoen op in Madrid. Dat zou hem de op één na duurste speler in de selectie maken.

Naar verluidt blijft aanvoerder Ramos met twaalf miljoen euro netto de absolute grootverdiener van Real. Overigens kan zowel Hazard als Ramos qua basiscontract niet tippen aan Gareth Bale, maar omdat hij op weg is naar de uitgang wordt de Welshman al buiten beschouwing gelaten.

Hazard gaat in Madrid niet veel meer verdienen dan bij zijn vorige club Chelsea. In Londen stond hij voor circa 222 duizend euro per week op de loonlijst. Daarmee moest hij alleen Gonzalo Higuain (300 duizend euro per week) en N'Golo Kanté (325 duizend euro per week) voor zich dulden in de financiële pikorde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws