Spelers Liverpool flirten met streaker: 'Ik wist niet eens wie ze waren'

Spelers Liverpool flirten met streaker: 'Ik wist niet eens wie ze waren'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 22:51ma 10-06-2019 om 22:51

Kinsey Wolanski, het 22-jarige Amerikaanse model dat besloot te streaken tijdens de Champions League-finale, wil in de toekomst nóg meer voetbalwedstrijden verstoren. Het gaat haar maar om één ding: zo bekend mogelijk worden om zoveel mogelijk geld te verdienen. Op haar dertigste wil ze stoppen met werken.

De Champions League-finale tussen Liverpool en Tottenham Hotspur werd in de eerste helft onderbroken door Wolanski, de vriendin van de bekende YouTuber Vitali Zdorovetski, die zelf de WK-finale van 2014 tussen Duitsland en Argentinië onderbrak. Wolanski wilde het nieuwe kanaal van Zdorovetski onder de aandacht brengen, maar ook zelf profiteert ze gretig.

"Als ik dertig ben wil ik genoeg geld hebben verdiend om met pensioen te gaan. Streaken in de Champions League helpt me daarmee", vertelt ze aan The Sun. "Ik ben van plan om nog meer te gaan streaken om mijn profiel (Instagram, red.) te laten groeien."

Nadat Wolanski vol in beeld was tijdens de finale, ging het rap. "Toen ik vrij werd gelaten ben ik van 300.000 volgers naar ruim twee miljoen gegaan. Deze vorm van publiciteit kun je niet kopen. Ineens was ik wereldberoemd en kreeg ik gigantisch veel aanbiedingen. Ik denk niet dat ik iemand kwaad heb gedaan, het was gewoon voor de lol."

Wolanski zegt dat ze na de finale berichten heeft gekregen van Liverpool-spelers. "Ik noem geen namen, maar een aantal van de Liverpool-spelers heeft me flirterige berichten gestuurd. Een stuurde hartpoppetjes en een ander zei: ik zag je tijdens de wedstrijd. Ik wist niet eens wie ze waren tot ik op hun profiel klikte. Ik heb niet gereageerd, omdat ik al een vriend heb."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws