'Transfer Real Madrid heeft gevolgen voor Ajax en PSV: Lyon wil Palacios'

'Transfer Real Madrid heeft gevolgen voor Ajax en PSV: Lyon wil Palacios'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 07:59di 11-06-2019 om 07:59

Ajax, PSV en FC Barcelona hebben er een concurrent bij gekregen in de strijd om Diego Palacios, melden diverse media uit Ecuador. De negentienjarige linksback, vorig jaar op huurbasis actief voor Willem II, zou ook op het verlanglijstje van Olympique Lyon zijn beland.

De club van Kenny Tete en Memphis Depay dreigt linksback Ferland Mendy kwijt te raken aan Real Madrid en is alvast bezig met het zoeken naar een opvolger, melden onder meer El Universo en El Telégrafo. Met de transfer van Mendy is volgens Spaanse media circa 45 miljoen euro gemoeid: naar alle waarschijnlijkheid ruim voldoende om Palacios los te weken van SD Aucas, waar hij nog tot eind 2023 onder contract staat.

Of de sportieve toekomst van de linksback in Nederland, Catalonië of Frankrijk ligt, zal na het WK Onder 20 moeten blijken. Ecuador ontdeed zich in de knock-outfase al van Uruguay en de Verenigde Staten en speelt dinsdagavond in de halve finales tegen Zuid-Korea. Daarna wacht de finale of de troostfinale tegen Oekraïne of Italië. Palacios neemt waarschijnlijk na het eindtoernooi in Polen een beslissing.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws