'Heerenveen, FC Groningen en Willem II informeren naar Israëlische aanvaller'

'Heerenveen, FC Groningen en Willem II informeren naar Israëlische aanvaller'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 14:10di 11-06-2019 om 14:10

Omri Altman wordt door het Griekse Sport24 gelinkt aan diverse clubs uit de Eredivisie. Altman is een 25-jarige schaduwspits uit Israël. Sinds 2017 speelt hij bij Panathinaikos. 

Afgelopen seizoen speelde Altman een bijrol in de selectie van Panathinaikos. De aanvaller kwam slechts elf keer in actie. Hij was goed voor één doelpunt. Altman heeft nog een contract voor één jaar en zijn werkgever is bereid om mee te werken aan een vertrek. Een overstap naar de Nederlandse competitie is een realistische optie, zo lijkt het, want Sport24 linkt drie Nederlandse clubs aan de voormalig jeugdinternational. 

SC Heerenveen, FC Groningen én Willem II kregen van de zaakwaarnemer van Altman te horen dat zijn cliënt beschikbaar is voor een transfer. De drie eredivisonisten 'hebben om meer informatie gevraagd', weet Sport24Een concreet bod is (nog) niet aan de orde. 

Heerenveen-trainer Johnny Jansen liet onlangs blijken dat de club op zoek is naar een nieuwe aanvaller. Willem II nam afscheid van huurling Alexander Isak, terwijl FC Groningen Mimoun Mahi transfervrij naar FC Zürich zag verkassen.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws