'Hiddink tipt PSV: Eindhovenaren mogelijk weer om tafel met Mexicaanse club'

'Hiddink tipt PSV: Eindhovenaren mogelijk weer om tafel met Mexicaanse club'

Gepubliceerd: dinsdag 11 juni 2019 om 20:31di 11-06-2019 om 20:31

PSV heeft op advies van Guus Hiddink zijn oog laten vallen op de Mexicaan José Joaquín Esquivel. De 21-jarige verdedigende middenvelder maakt op het vermaarde jeugdtoernooi van Toulon veel indruk op de voormalig trainer van de Eindhovenaren, meldt Marca.

Hiddink stond onlangs met zijn Chinese team tegenover Mexico (0-1). Na afloop vertelde de ex-bondscoach van Oranje dat hij twee à drie spelers had gezien die versterkingen zouden zijn voor PSV. Dankzij de tip van Hiddink toont de nummer twee van het voorbije seizoen in de Eredivisie nu belangstelling voor Esquivel, die fysiek sterk is en ook centraal achterin uit de voeten kan.

Lobos BUAP en Pachuca delen de rechten over Esquivel, waardoor PSV met beide clubs om tafel moet, stelt de Mexicaanse editie van Marca. Met die laatste club deed PSV in het verleden al vaker zaken. Landgenoten Hirving Lozano en Erick Gutiérrez gingen de jeugdinternational voor.

Esquivel maakt er geen geheim van dat hij oren heeft naar een transfer naar PSV. "Ik zou daar heel graag spelen", laat hij weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws