NAC raakt international kwijt aan Telstar: 'Nog geen idee waar hij gaat spelen'

NAC raakt international kwijt aan Telstar: 'Nog geen idee waar hij gaat spelen'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 19:10wo 12-06-2019 om 19:10

Richelor Sprangers is de nieuwe spits van Telstar. Dat weet NH Nieuws te melden. De aanvaller wordt transfervrij overgenomen van NAC Breda, waar hij het afgelopen seizoen niet in actie kwam. De Bredase club verhuurde hem namelijk aan Helmond Sport.

Sprangers, zesvoudig international van Haïti, kent de Keuken Kampioen Divisie dus al. Hij scoorde in het afgelopen seizoen drie keer in 22 wedstrijden voor de Helmonders. Eén van die drie treffers liet hij noteren in het duel tegen nota bene Telstar. Sprangers heeft ook enige ervaring in de Eredivisie. Hij kwam in het seizoen 2017/2018 zes keer als invaller in het veld voor NAC. De spits uit Haïti tekent voor twee jaar in Velsen-Zuid.

Technisch manager Piet Buter zegt tegen NH Nieuws dat het nog onduidelijk is op welke positie Sprangers zal worden ingezet. "Het was de bedoeling dat hij samen met Terrell Ondaan het aanvalsduo zou vormen", zegt Buter. "Sprangers vanaf rechts en Ondaan vanaf links. Maar met het vertrek van Mike Snoei en de onzekerheid rond Ondaan is dat nu onduidelijk. We weten namelijk niet hoe de nieuwe trainer wil gaan spelen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws