Update: Van Veldhoven reageert: Ik heb aangegeven dat ik eerst wil herstellen

Update: Van Veldhoven reageert: "Ik heb aangegeven dat ik eerst wil herstellen"

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 09:10za 15-06-2019 om 09:10

Harm van Veldhoven meldde zich eerder deze week ziek bij Roda JC, maar blijkt ook in gesprek te zijn met een andere club. Het Belgische SK Lommel hoopt de directeur van Roda aan te stellen. Van Veldhoven is bij Lommel in beeld om de nieuwe operationeel directeur te worden.

"Er lopen gesprekken met Van Veldhoven", laat Lommel-CEO Rudi Vandenput weten bij TV Limburg. "Er is nog één plekje open in het organigram en dat is de functie van operationeel directeur. We hopen dat Van Veldhoven die functie wil invullen."

Verrassend is dat Roda deze week naar buiten trad met een persbericht waarin stond dat Van Veldhoven zich vanwege persoonlijke omstandigheden niet in staat was om zijn werk te doen. Hij meldde zich ziek. Of zijn ziekmelding te maken heeft met de gesprekken die met Lommel worden gevoerd wordt niet duidelijk. 

Lommel hoopt niet alleen Van Veldhoven te strikken. Ook oud-Feyenoorder Thomas Buffel is in beeld bij de Belgische club. Eerder was Timmy Simons (ex-PSV) in beeld om de nieuwe operationeel directeur te worden. 

Update 15.06 09:10 uur: Van Veldhoven wil eerst herstellen voor hij een beslissing neemt over zijn toekomst. Dat laat de ziekgemelde directeur van Roda JC weten aan de Limburger. Van Veldhoven is in beeld bij de Belgische club Lommel. "Veel mensen bellen me om te vragen hoe het met me gaat en wat nu de toekomst gaat worden. Ik heb aangegeven dat ik eerst wil herstellen en dan wel zal bekijken wat het vervolg zal zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws